Thursday, 3 November 2011

BONGKAR !!! ADAKAH ANWAR IBRAHIM JUGA RANCANG PERHIMPUNAN SEKSUALITY MERDEKA 2011 ???SEMALAM SUDAH TERBONGKAR SATU CERITA YANG ANWAR IBRAHIM TAK PERGI HAJI !!!

KLIK DI SINI

ADAKAH GAMBAR DI ATAS SUPERIMPOSED ???

KLIK DI SINI

ANWAR IBRAHIM DALAM TUBE DI LONDON !!!

kali ini saya bongkar pula tentang anwar ke london.
Artikel kali ini panjang sikit,saya minta maaf kerana saya terfikir pasal Al Gore.Anwar Ibrahim Sebelum ini berada di London untuk menghadiri mesyuarat dengan salah orang rakan baik dan mentornya,Al Gore,bekas Naib Presiden Amerika Syarikat.anda nak kenal siapa itu Al Gore ??? betul ker Anwar pergi London untuk bincang pasal pendidikan,pembangunan mampan dan penididikan bermutu ??? mari kita lihat siapa Al Gore sebenarnya.

Al Gore melalui partinya,Demokrat terpaksa berundur dari politik setelah tewas kepada parti Republikan pimpinan George W. Bush pada tahun 2000.Walaupun beliau pernah dicalonkan untuk jawatan Presiden dalam pemilihan jawatan itu pada tahun 2004, namun beliau mengumumkan untuk menarik diri dan dalam masa sama membuka sebuah syarikat di London.Al Gore merupakan pengkritik utama polisi-polisi Presiden Bush termasuklah dalam soal hak sama rata perkahwinan sesama jenis (same-sex marriage).Dalam program televisyen internet miliknya,Current TV,Al Gore mengkritik polisi Bush yang menentang perkahwinan sesama jenis itu.“Saya fikir lelaki gay dan wanita (lesbian) harus mempunyai hak yang sama sepertimana lelaki dan wanita heteroseksual dalam kontrak mereka, (mendapat) hak untuk melawat hospital, dan bersama-sama dalam perkahwinan”, kata Al Gore

Berdasarkan kritikan-kritikan keras Al Gore itu kepada polisi Republikan,maka tidak hairan jika beliau mula membuka operasi di luar negara.Ramai pemerhati politik AS berpendapat langkah Al Gore membuka Generation Investment Management (GIM) di London pada tahun 2004 sebagai usaha untuk ‘melarikan aset/wang’ miliknya ke luar negara supaya tidak menjadi sasaran kumpulan musuh politiknya, Republikan.GIM merupakan syarikat usahasama Al Gore dan David Blood,bekas CEO Goldman Sachs Asset Management.

Al Gore sebagai pengerusi GIM turut melantik penasihat-penasihat antarabangsa, termasuklah, Mary Robinson, bekas Presiden Ireland dan Pesuruhjaya Tinggi Hak Asasi Manusia di PBB; Jonathan Lash, bekas Presiden World Resources Institute ; Mitch Kapor,pakar teknologi maklumat dan aktivis hak asas John Doerr,venture capitalist dan Anwar Ibrahim.ATAS NI GAMBAR SIAPA YEK ??

KATA TAK JUMPA POPE ???

ANDA PERASAN TAK PERHIMPUNAN GAY,LESBIAN,BISEKSUAL DAN TRANSEKSUAL ATAUPUN PERHIMPUNAN SEKSUALITY MERDEKA 2011 YANG BERLAKU SEKARANG ???

ADAKAH ANWAR IBRAHIM DAN ADA KENA MENGENA DENGAN PERHIMPUNAN INI ???

AL GORE SOKONG
GAY,LESBIAN,BISEKSUAL DAN TRANSEKSUAL !!!

SEBELUM INI ANWAR IBRAHIM PULA MEMBELASAH BELAKANG SAIFUL !!!


ANDA KENAL GAMBAR DI ATAS ???

NAK TAHU APA KENA MENGENA DENGAN GAMBAR DI ATAS ???

KLIK DI SINI

NAK LAGI ???

KLIK DI SINI

MARI KITA LAYAN VIDEO DI BAWAHANDA FIKIRLAH SENDIRI,ADAKAH ANWAR IBRAHIM ADA KENA MENGENA DENGAN PERHIMPUNAN INI ATAU TIDAK !!!

RENUNG-RENUNGKAN

sumber

No comments:

Post a Comment